+31 (0)79 593 6303 info@offgridsystems.n
Selecteer een pagina
power box stroomvoorziening bij lichtmast

PowerBox

24/7 autonoom
Aan een lichtmast
Krachtig accupakket
Ruim 1000 watt

Onze PowerBox is een slimme oplossing om op lokaties waar geen netspanning is toch voldoende stroom te leveren. Het accupakket levert een vermogen tot ruim 1000 watt.

De solide stalen kast met krachtig accupakket wordt verbonden aan een lichtmast en laadt op als het licht aan gaat. Geen brandstof nodig.

powerbox

De PowerBox met een zeer krachtig accupakket

24/7 autonome energievoorziening – tot 1000 watt

OFF GRID SYSTEMS
Moerkapelle

Energie op lokatie

De PowerBox heeft een zeer krachtig accupakket en levert ruim 1000 watt. Voldoende stroom voor een slijptol, boormachine of een 1000 watt schijnwerper met bewegingsmelder.

24/7 zeer betrouwbaar

De PowerBox wordt verbonden met een lichtmast. In de avond als het licht aan gaat laden de accu’s op zodat er overdag voldoende stroom is op de lokatie.

Slimme Ktrachtige Energie

Standaard is de PowerBox voorzien van een zeer zware true sine wave inverter.  Apparatuur op gelijkspanning kan gevoed worden vanuit de Powerbox met de standaard ingebouwd dc-dc omvormer.

Specifieke toepassing

De robuuste stalen behuizing is zeer solide. Op de lichtmast kan vaak ook apparatuur zoals licht, geluid, camera’s en/of meetapparatuur geplaatst worden. De PowerBox is makkelijk aan te sluiten en te gebruiken.

logo off grid systems

De Power Box voor Kractige Energievoorziening zonder brandstof

De powerbox is een solide stalen kast, speciaal ontwikkeld voor plaatsing bij een lichtmast. In de powerbox bevindt zich een accupakket met een zeer hoge capaciteit en de nodige apparatuur om deze te laden.

De powerbox wordt ‘s nachts door de lichtmast opgeladen zodat overdag (wanneer de netspanning uitstaat) de benodigde energie uit het accupakket gehaald kan worden. De lichtmast kan daarnaast dienst doen als mast voor het bevestigen van camera’s.

Standaard is de powerbox voorzien van een zeer zware true sine wave inverter, deze inverter levert zelfs voldoende stroom voor een slijptol, boormachine of een 1000 watt schijnwerper met bewegingsmelder.

Ook apparatuur die direct op gelijkspanning draait kan gevoed worden vanuit de Powerbox. Hiervoor is standaard een dc-dc omvormer ingebouwd.

Ook als UPS is de powerbox bij uitstek geschikt.

powerbox
powerbox
power box
power box
power box
power box

Te voeden apparatuur
Continue vermogens : 0-250 watt
Piekvermogens : (tot meer dan) 1500 watt

Standaard uitvoering
24V 200 Ah accupakket

Plaatsingsmogelijkheden
Gekoppeld aan lichtmast
Stand-alone (maatwerk constructie)

Optioneel
Zonnepanelen
SMS / E-mail alarmeringen
GPS / Monitoring

Vraag uw offerte aan via info@reijneveldmachinebouw.nl of bel ons op werkdagen op 079 593 6303.

footer

Vraag een offerte aan

Vul de velden in en klik op verzenden

Uw gegevens worden alleen voor het versturen van de aangevraagde informatie gebruikt.