+31 (0)79 593 6303 info@offgridsystems.n
Selecteer een pagina
Hybride Aggregaat

PowerPaddo

24/7 autonoom
schone energie
25-200 Watt
klant specifiek

Ons topmodel Power Paddenstoel is een schone en stille hybride aggregaat voorzien van fuel cell of dieselgenerator die alleen energie opwekt om de accu’s op te laden.   

De Power Paddo levert een vermogen van 100 tot 3000 watt gemiddeld.

Door de vandalisme bestendige stalen constructie en het vriendelijke formaat is deze stille en schone aggregaat een topmodel.

power paddo

De PowerPaddo, topmodel Hybride Aggregaat

De stille en schone aggregaat met accu – 100 tot 3000 Watt

OFF GRID SYSTEMS
Moerkapelle

Energie op lokatie

De PowerPaddo levert voldoende electriciteit wanneer er geen stroom of aansluiting op het elektriciteits-netwerk mogelijk is. De PowerPaddo is een vandalisme bestendige stalen constructie met een eigen energievoorziening en -opslag.

24/7 zeer betrouwbaar

De PowerPaddo is zeer betrouwbaar en levert 24/7  volledig autonoom energie. Met een dieselmotor laadt het accupakke top. Als de accu’s vol zijn schakelt de dieselmotor vanzelf uit. Daardoor draait de motor maar een beperkte tijd per etmaal. 

Altijd energie op lokatie

Met de Powerbase heeft u altijd elektrische energie tot uw beschikking, zelfs op plaatsten waar geen elektriciteitsnetwerk aanwezig is!

Schone brandstofcel

De dieselmotor kan ook vervangen worden door een schone en stille brandstofcel. Een brandstofcel is geruisloos en is veel minder vervuilend.

logo off grid systems

Onze Power Paddo is dé Hybride Aggregaat Huren Topper

De Power Paddenstoel is een topmodel hybride aggregaat om stroom op locaties te leveren waar geen vast elektriciteitsnetwerk is.

Met behulp van verschillende adapters kan de Power Paddo snel worden uitgerust met project specifieke apparatuur voor verschillende taken en doeleinden. Deze optionele adapters zijn snel en makkelijk aan te brengen en te verwisselen. Bijvoorbeeld een mast met zonnepaneel voor een nog hoger rendement.

De Power Paddo heeft een vandalisme bestendige stalen constructie. De generator wekt de energie op om het accupakket te laden. Zodra de accu’s vol genoeg zijn schakelt de generator automatisch uit. Hierdoor draait de generator maar een beperkt aantal uur per etmaal.

De Power Paddo kan voorzien worden van een stille brandstofcel of een schone dieselgenerator. Met de mobiele PowerPaddo heeft u altijd elektrische energie tot uw beschikking

Powerbase
Power base box
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale

Te voeden apparatuur
Continue vermogens : 0-1000 watt
Piekvermogens : (tot meer dan) 1500 watt
Accupakket: 24V 300 Ah

Standaard uitvoering
Elektrisch hydraulische stempelpoten
Extra hydraulische functie
Automatisch starten/stoppen motor
SMS / E-mail alarmeringen
GPS / Monitoring

Plaatsingsmogelijkheden
Stand-alone (op zowel verhard als onverhard terrein)

Optioneel
Zonnepanelen
Diverse adapters

De Easy Raise is gemaakt om masten met een diameter van 120mm snel rechtop te zetten.

De mast met een lengte tot 6 meter wordt handmatig in het horizontaal staande kantelstuk geschoven, hierna kunnen bijvoorbeeld meetsensoren of camera’s op de horizontale mast bevestigd worden.

De bekabeling kan door de holle mast getrokken worden en is zodoende goed beschermd tegen vandalisme

De mast wordt hierna met een druk op de knop door een krachtige hydraulische cilinder rechtop gezet.

De Folding mast is een mast van 6,5 meter hoog die ontwikkeld is met het doel om snel en makkelijk in te kunnen zetten voor bijvoorbeeld een tijdelijke beveiligingscamera.

De vouwmast bestaat uit drie delen die verbonden zijn door twee onderhoudsvrije scharnierpunten. In de constructie bevindt zich een elektromotor die de mast schokvrij, geruisloos en snel opvouwt tot minimale afmetingen.

Of er nu met 1 of 5 camera’s gewerkt wordt, of dat er wellicht zelfs een zware lamp gewenst is om de omgeving te verlichten, de vouwmast brengt deze met één druk op de knop op de juiste hoogte. Het maximale gewicht dat op de mast bevestigd kan worden is maar liefst 50 kg!

De Telescopic serie, is een serie masten die een hoogte kan bereiken tot maar liefst 12 meter!

In combinatie met de Powerbase kunnen ze camera’s, zenders of meetinstrumenten gemakkelijk tot grote hoogtes brengen zonder hiervoor een hoogwerker of kraan nodig te hebben.

Het maximale gewicht dat de mast kan dragen is 100 kg, de segmenten hebben een verlengde overlap om maximale stabiliteit te garanderen. De modellen hoger dan 7 meter zijn voorzien van hydraulische stempelpoten. Deze stempelpoten zorgen voor een stabiele basis.

De Add Solar is een mast met een of meerdere zonnepanelen die u de mogelijkheid biedt om zoveel mogelijk gebruik te maken van de energie van de zon.

Het voordeel van het toevoegen van zonne-energie aan een systeem is dat er minder brandstof nodig is waardoor er een langere autonome inzet gehaald kan worden.

Daarnaast is het verminderen van draaiuren van de (diesel)motor natuurlijk zeer gunstig voor het milieu!

De Add Solar kan in combinatie met nog een adapter gebruikt worden.

footer

Vraag een offerte aan

Vul de velden in en klik op verzenden

Uw gegevens worden alleen voor het versturen van de aangevraagde informatie gebruikt.