+31 (0)79 593 6303 info@offgridsystems.n
Daystar Micro energiecentrale

Daystar MEC

24/7 autonoom
schone energie
25-200 watt
klant specifiek

Ons topmodel Daystar is een autonome ‘micro energie centrale’ met schone technieken die een continue vermogen levert van 25 tot 200 watt. 

De robuuste stalen systeemkast is voorzien van een mast met 1 of meerdere zonnepanelen, een accupakket én een Efoy Pro brandstofcel.

Daystar Micro energiecentrale

Daystar micro energie centrale

24/7 autonome micro energiecentrale – 25 tot 200 watt

OFF GRID SYSTEMS
Moerkapelle

Energie op lokatie

De Daystar Micro Energie Centrale levert precies de juiste hoeveelheid electriciteit die nodig is wanneer er geen stroom en/of aansluiting op het elektriciteitsnetwerk mogelijk is.

24/7 zeer betrouwbaar

 De Daystar MEC is bijzonder geschikt voor systemen die 24/7 in alle seizoenen actief moeten zijn. Daystar is zeer betrouwbaar en functioneert volledig autonoom.

Schone Hybride Energie

De Daystar is voorzien van zonnepanelen met accupakket én een Efoy Pro brandstofcel. Het energieniveau is eenvoudig online te monitoren.

Specifieke toepassing

In de robuuste stalen behuizing en op de mast is voldoende ruimte voor klant specifieke apparatuur zoals licht, geluid, camera’s en/of meetapparatuur.

logo off grid systems

Daystar is dé Hybride Energievoorziening

De Daystar MEC is als hybride energievoorziening bijzonder geschikt voor systemen die in alle seizoenen actief moeten zijn op locaties waar geen vast elektriciteitsnetwerk is.

De robuuste stalen systeemkast is voorzien van een mast met 1 of meerdere zonnepanelen, een accupakket én een Efoy Pro brandstofcel. Door een combinatie van deze technieken ontstaat een systeem dat zeer betrouwbaar is en volledig autonoom functioneert.

Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale
Daystar Micro energiecentrale

De Daystar biedt in vrijwel elke situatie een oplossing. De ideale configuratie voor u kunnen wij exact bepalen met onze OGS Energie Calculator. Aan de hand hiervan wordt de Daystar uitgerust met de benodigde apparatuur. Naast de elektronica die voor de energievoorziening nodig is, blijft er nog voldoende ruimte in de kast beschikbaar om klant specifieke apparatuur te monteren.

Optioneel kan de Daystar geleverd worden met een SolarTracker. Deze zorgt ervoor dat het paneel gedurende de dag de zon volgt waardoor er tot 20% meer opbrengst gehaald kan worden. Daarnaast is het mogelijk om op afstand (d.m.v. ons servicepakket OGS-online) verbruik en opbrengst eenvoudig in de gaten te houden.

Te voeden apparatuur
Continue vermogens : 0-150 watt
Piekvermogens : (tot meer dan) 1500 watt

Standaard uitvoering
Zonnepanelen (0-6 st)
SMS / E-mail alarmeringen
GPS / Monitoring

Plaatsingsmogelijkheden
Permanent (betonnen sokkel)
Semi-stationair (maatwerk constructie)

Optioneel
Solar tracker

Download onze PDF: Datasheet-OGS-Daystar

Vraag uw offerte aan via info@reijneveldmachinebouw.nl of bel ons op werkdagen op 079 593 6303.

footer

Vraag een offerte aan

Vul de velden in en klik op verzenden

Uw gegevens worden alleen voor het versturen van de aangevraagde informatie gebruikt.